Virágos Tordas

🌸 Ismét kivirágosodtak Tordas közterületei, az intézmények, szobrok környezete és a parkjaink. Idén 700 db egynyári növény és virág került kiültetésre – többek között muskátlik, büdöskék, begóniák, batáták, kukacvirágok – melyekkel reméljünk, hogy örömet okozunk az arra közlekedőknek.

🌸 Új, a korábbiakkal azonos stílusú, beton virágládák kerültek kihelyezésre az egészségház udvarába is, illetve a temetőben is elhelyezésre került néhány virágtartó edény.

🌸 Ezek mellett évelő növények is helyt kaptak az ágyásokban, melyek helyiek felajánlásából származnak. Köszönjük a kannavirágokat Kiss Erzsébetnek és Bucsi Istvánnak, a pünkösdi- és bazsarózsákat Juhász Csabának!

🌸 Településünk idén is részt vesz a Virágos Magyarország pályázaton, ahol tavaly az épített örökség megőrzéséért kaptunk elismerést. A pontos idő még nem ismert, de várhatóan július végén-augusztus elején érkezik a pályázat zsűrije, hogy megtekintse a falut, melynek során nem csak a virágokat, hanem a falu összképét és rendezettségét, az utcákat is értékelni fogják. Kérjük, hogy ezért még nagyobb gonddal tartsák rendben és ápolják az ingatlanjuk előtti közterületet! Köszönjük az együttműködést!