TordasZoo Állatfarm

Cím: 2464 Gyúró, Hrsz. 044/2.
Tel.: +36 30 961 4645
Tel.: +36 30 382 1493
E-mail: krisz.fedak@gmail.com
E-mail: info@tordaszoo.hu

TordasZoo Állatfarm facebook oldal

A TordasZoo Állatmentő Farm Alapítvány nonprofit szervezetként 2009. óta végez közhasznú tevékenységet. Az Alapítvány elsődleges feladata az állatmentés.

Alapításunktól kezdődően kiemelt fontossággal bír számunkra, hogy minél több bajba jutott, beteg, sérült állatot mentsünk, legyen az kutya, macska, tengerimalac, nyúl, szárnyas vagy patás. Az emberi felelőtlenségnek áldozatul esett állatok mentésén, rehabilitációján fáradozunk. A gondozásunkba került állatokat oltjuk, féreghajtjuk, chipeljük, ivartalanítjuk és teljes szívvel szeretjük, amíg gazdához nem tudjuk adni őket.

Az elmúlt években kiépítettünk egy olyan stabil hátteret, ami lehetővé teszi számunkra, hogy a farmon csoportokat fogadhassunk, akik számára állatvédelmi, -tartási ismereteket oktatunk, az állatok szeretetére tanítjuk az iskolásokat, óvodásokat és lehetővé tesszük számukra, hogy testközelből tapasztalják meg, milyen gondoskodni valakiről, akiért felelősséget vállaltunk.

Gyerekprogramjaink, táboraink rendszeresen kerülnek megrendezésre az év folyamán csakúgy, mint ahogy mi is felkerekedünk képzett terápiás és / vagy menhelyes kutyusainkkal és idősek otthonában, iskolákban, óvodákban, fogyatékkal élők foglalkoztató központjaiban hirdetjük célkitűzéseinket, népszerűsítjük az állatvédelmet és elvisszük a feltétel nélküli szeretetet.

Alapítványunk adományokból működik és SZJA 1% gyűjtésére alkalmas szervezet vagyunk. Minden segítséget és támogatást hálásan köszönünk!