Takarékos vízfogyasztás

“A FEJÉRVÍZ ZRT. a nyári időszakban is kiemelt figyelmet fordít a víziközmű rendszerek ellenőrzésére és az ellátás biztonságára. Tekintettel a hőség fokozódására a következő napokban a megnövekedett vízigények maximális kiszolgálása érdekében kérjük szolgáltatási területeinken a Tisztelt Felhasználóink együttműködését:

Lehetőség szerint a kertek gondozásához szükséges vízhasználatot, az automata öntözőberendezéseket a hajnali, kora reggeli órákra legyenek kedvesek időzíteni.

Gépjárműmosást, házi úszómedence töltést az esti csúcsidőszakban (18:00 – 23:00 között) és hétvégén mellőzni szíveskedjenek.

Az utak, járdák, térkövezett felületek locsolását szíveskedjenek mellőzni.

Székesfehérváron és a legtöbb településen a víztermelési kapacitásunk a jelenleginél tartósabb forró nyári időszakot és még nagyobb napi vízigényeket is ki tud szolgálni biztonsággal.

Martonvásáron, Tordason, Gyúrón, Ercsiben, Etyeken, Úrhidán, Polgárdin azonban az összes vízbázist és egyéb technikai berendezéseket már maximális kapacitással működtetjük, ezért ezeken a településeken fokozottan kérjük felhasználóink együttműködését előre láthatóan június 25-ig!”

Fejérvíz Zrt.